Over 125 År med Velvære og Forkælelse

Munkebjerg Hotel har været en af Danmarks mest populære destinationer for feriegæster og forretningsrejsende i over 125 år, og har gennem tiden fastholdt sit status som en af landets førende hoteller. Beliggende i smukke omgivelser i Vejle, har Munkebjerg Hotel (Se mere) skabt et utal af oplevelser for sine gæster gennem årene. Og selvom hotellet har udvidet og moderniseret sig igennem årene, har det altid fastholdt sin tidligere charme og oprindelige arkitektur. Følg med i vores blog, og opdag mere om, hvad Munkebjerg Hotel har at tilbyde og hvordan hotellets er blevet en af Danmarks mest populære destinationer for feriegæster og forretningsrejsende.

Munkebjerg Hotel har en stolt historie og en rig arv, der går helt tilbage til 1880’erne. Efter nogle større moderniseringer, har hotellet udvidet sig til at inkludere 21 møde- og konferencelokaler, en vinkælder, et kasino og et wellness- og fitnessområde, der alle sammen bidrager til en unik oplevelse for gæsterne. Hotellet har også 158 værelser og fire restauranter at vælge imellem. Tag et afslappende bad i vores indendørs swimmingpool eller nyd en massage fra vores dygtige terapeuter i vores spa-område. Med så mange muligheder og faciliteter, er det ikke så mærkeligt, at Munkebjerg Hotel er blevet en af Danmarks førende hoteller.

Naturskønne omgivelser er en af de vigtigste ting på Munkebjerg Hotel. Fra vores smukke terrasse har man en af Danmarks mest fantastiske og iøjnefaldende udsigter. Der er ingen der befinder sig i nærområdet, som kan matche os på dette punkt. Vi tilbyder også muligheden for at nyde vores smukke, omfattende, indbydende haver og omgivelserne udenfor, så der er altid rig mulighed for en afslappende spadseretur eller måske en løbetur omkring området omkring hotellet.

Munkebjerg Hotel har en fast position på Danmarks top-10 liste over hoteller med bedst kvalitet, og vores professionelle personale er en af nøglerne til vores succes. Vores team af medarbejdere er veluddannede og dedikerede til at give sine gæster den bedste oplevelse muligt. Vi er yderst stolte af vores service, der overgår for de fleste forventninger, og vi stræber altid efter at gøre alt på vores magt for at vores gæster skal føle sig hjemme, oveni at kunne nyde alt der er tilgængeligt på hotellet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top