Nikotin Lyft fra Nikopouches

Nogen er kender det med at sidde og være mega smøgtrængende, og bare ikke kan få lov til at tænde en smøg for at få dækket sit nikotin behov – ja, jeg gør i hvert fald. Nu er snart hele min familie røgfri, og det gør jo mig til lidt af en out sider, når jeg tager mine cigaretter, tager frakken på og går udenfor i kulden og tænder min cigaret. Hvor ofte har jeg ikke hørt, ej, er du ikke stoppet med at ryge endnu – og et eller andet sted syntes jeg jo også selv at det er rigtig irriterende, med denne afhængighed. Jeg talte med nogle af mine arbejdskammerater om det, og for mig var det heldigt at der var andre i samme situation som mig. Så vi satte os ned og begyndte at undersøge på nettet hvilke muligheder der var for alternative løsninger.

Lyft snus med Pebermynte og mentol smag

Jeg fandt noget der hed Lyft hos Nikopouches – en eller anden form for snus, som ikke farvede mine tænder gule, men som ville kunne give mig denne effekt som nikotinen gav mig. Det var da et forsøg værd, så jeg bestilte noget hjem med Pebermynte og mentol smag – det var jo en dejlig kombination i saunagus, så hvorfor ikke også i forbindelse med indtagelsen af nikotinen. Jeg fik det hjem dagen efter, og så fik jeg mit første Lyft med frisk smag – virkningen var som mine cigaretter, så nu skulle jeg ikke længere ud og stå og fryse udenfor når jeg blev smøgtrængende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top