Musik til bryllup via weddii.com

Levende musik skal der da til, hvis jeg skulle have et stort bryllup, og det store bryllup ville jeg absolut gerne have, denne eneste gang jeg skulle giftes med min udkårende. Det var en af mine veninder der fortalte mig om den der hjemmeside der hedder Weddii.com som kunne hjælpe mig igennem den store planlægning der var i forbindelse med min planlægning af mit store bryllup. Det var virkelig en stor hjælp, og jeg slap for at have alle mine obligatoriske gule post-it hængende rundt omkring i huset for at huske tingene, for der var en super tjekliste på wedii.com – ikke bare var den uundværlig, men den var tillige gratis at bruge, og hvem tager ikke imod et gratis tilbud af den slags, med sådan et forestående projekt.

Weddii.com min bryllups planlægger

Det var virkelig nemt at vælge diverse ting fra alle de leverandører der var tilknyttet weddii.com – også når det kom til musikken, jeg kunne bare klikke på musik til bryllup jylland, og vupti, så kom der en hel række leverandører i form af bands og musikere frem, og jeg kunne bare vælge og selvfølgelig sammen med min kommende mand. Jeg tror bestemt ikke jeg / vi havde haft vores perfekte store bryllup, hvis jeg ikke havde haft weddii.com ved min side – alt klappede som det skulle, og selv budgettet holdt – med hjælp fra weddii.com – ellers tror jeg nok vi havde overskredet det beløb vi havde afsat. Alt i alt, fik vi en dejlig dag, hvor musikken spillede til langt ud på natten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top