Lys der ikke blæser ud udendørs

Hvis du gerne vil have det til at se hyggeligt ud udendørs i den mørke tid, kender du sikkert godt til det, at lanternerne blæser ud hele tiden, eller vægen “drukner”, og lysene er besværlige at tænde og slukke.

Ved at købe noget have tilbehør i form af udendørs LED bloklys i en smuk og mat hvid overflade, er du ude over det problem. Fyld både lanterner, fade og flotte glas med de praktiske lys, som er både brandsikre, allergisikre og ser naturlige ud. Lysene kan styres med en fjernbetjening, så det er nemt at tænde og slukke for belysningen om aftenen. Fx at tænde lige inden gæsterne kommer ved hoveddøren og slukke, når de er kørt hjem. Der skal to C-batterier til et lys, og hvis du køber nogle gode kvalitetsbatterier, kan de holde til en brændetid på ca. 1500 timer. Lysene er lavet af ægte stearin og toppet med resin, som gør, at det ligner helt rigtige stearinlys.

Pynt med lidt gran, kogler, grene og røde æbler eller bær sammen med lys og lanterner, så det ser smukt og indbydende ud ved indgangspartiet. Eller hvis du bor i lejlighed, så pynt op ude på altanen, så det er flot at kigge ud på i efterårs- og vintermørket. Du kan også stille nogle kogle- eller grangrene i en flot krukke ved siden af en lanterne eller et stort syltetøjsglas med et LED bloklys i. Der skal som ikke så meget til for at skabe lidt udendørs stemning, der kan live op i mørket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top