Leje af container

En container som depot rum – en smart og fleksibel løsning

Står du og mangler plads til dine ting? Eller står du i en flytning og har ikke plads til det hele? Uanset hvad din situation er, så kan du her læse om en smart og nem løsning til dit opbevaringsproblem.

En container som depot rum kommer med mange fordele. Den har helt samme funktioner som et klassisk depot rum man lejer, og sikkerheden er på samme niveau som et depotrum. Du kan trygt opbevare dine ting i en container, uden at bekymre dig om sikkerhed eller “komfort”. Containerne er ofte rengjort, så dine ting kan stå ordenligt og godt.

Leder du efter en container du kan leje? Klik her og find den der passer til dig: leje af container esbjerg

En container man lejer til dette formål, vil stå på en afsikret plads, sådan at man kan undgå evt. indbrud. Ofte vil det også være muligt at tilkøbe godkendt ekstraudstyr, sådan man kan sikre sine ting yderligere. Den afsikrede plads vil kunne tilgås på alle tidspunkter i døgnet, hvilket giver dig fleksibilitet. På den måde er du helt uafhængig af at planlægge og lave aftaler.

En container som depot rum findes i mange størrelser – så du ikke spilder penge på at leje for meget eller for lidt plads. De fås fra 8 fods, hvilket svarer til10 m3 og op 40 fods, hvilket svarer til lidt over 66 m3. Derudover, så kan du også leje en isoleret container – det hele er op til dig og dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top