Intelligente pakkeløsninger

Er du på udkig efter en intelligent pakkeløsning til dit firma, hvor det hele er specialtilrettet til netop din virksomhed? Med specialfremstillede værktøjer og integrerede transportsystemer, kan der skabes Pakkelinjer, hvor maskiner og styringer spiller sammen til én effektiv løsning. Du kan få et komplet specialdesignet anlæg, der kan både fylde, pakke og palletere hele din produktion. Du kan få hjælp til hele projektet fra layout og projektledelse til den færdige løsning.

På pakkelinjen kan fx være en præcis og effektiv dosering og afvejning af råvarer eller produkter. Og der kan være produktbaner til transport af produkterne . . det kan være modulbaner, båndbaner eller rullebaner. Paller bliver transporteret på rullebaner eller kædebaner. Hvis virksomheden har en fødevareproduktion, kan der være forskellige metoder til at sikre kvaliteten af produkterne, fx kontrolvejning, detektion af fremmedlegemer eller en fejlfinding ved eventuelle utætheder i emballagen. Der kan også være en automatisk bakke- eller kasserejsning. En ensartet rejsning af kasser og bakker gør, at palleteringen bliver stabil.

Man kan få forskellige slags pakkemaskiner alt efter, om det er dåser, flasker, poser, æsker, bægre, bakker eller kasser, der skal pakkes. Og man kan få automatiserede maskiner, der pakker produkterne ind i folie, som derefter bliver svejset og krympet. Der kan også sættes fx låg på varerne automatisk, og der kan ske en kontrolvejning, når hele varen er emballeret og færdig.

Etiketteløsninger med datakommunikation kan også indbygges i pakkelinjen, og der kan sættes labels på pallerne automatisk, så det hele er klar til at afgå fra virksomheden. Automatisering fra start til slut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top