En privatskole er bestemt et godt valg

Der er desværre dem, som der taler om, at det skaber et for stort skel mellem børn i samfundet, når man ser på, at nogle kan vælge den klassiske folkeskole, mens andre kan betale sig fra at sende deres børn på en privatskole, som kunne være en privatskole på fyn, fordi det tydeligt er nogle bestemte mennesker, som der har råd til den slags, mens andre ikke har.
Men det er nok noget med at være misundelig, for langt de fleste vil jo gerne give deres børn de bedste muligheder, hvor der kan blive sat fokus på deres behov, der er den bedste undervisning, og lokalerne samt faciliteterne er de bedste, som der kan findes.
Vi danskere er nemlig lidt for gode til at rakke ned på dem, som der kan tilbyde det lidt bedre til deres familie, end andre kan.
Det er lidt ligesom at tage på et privathospital, end at man vælger det almindelige hospital, som der er mange, der benytter sig af som det første.
Men der er i samme sammenhæng mange, der håber, at de bliver sendt videre til et privathospital – og det afviser de jo sjovt nok ikke.

Alle burde komme på en privatskole

Det kunne næsten være fantastisk, hvis alle kunne komme på en privatskole, men for det første er der bare ikke plads til den slags, og det danske samfund er jo i nyere tid bygget op på sådan en måde, at alle skal have lige muligheder for at blive uddannet, men der skal også være nogle tilbud til dem, som der vil gå andre veje, og hvor de kan betale sig for det.
Og det findes der jo heldigvis.
Man kan jo bare håbe på, at som folket får flere penge mellem hænderne, så flere og flere betale sig fra, at de kan sende deres børn på en privatskole.
Det kunne være et ønskesamfund, men som det er nu, er det ikke alle, der kan bruge den mulighed, men så må man få det bedste ud af det, som man kan benytte sig af, som situationen er nu.

Back to top