Crocca Brugskunst til forårshaven

Det kribler og krabler i mine hænder for at komme i gang med at gøre min have forårsklar og dermed også til at se hvad Crocca.dk har af nye tilbud på deres dejlige brugskunst til min have. Jeg har handlet hos dem mange gange, og jeg kommer i så godt humør af at komme ind på deres hjemmeside, og ser alle deres dejlige og smukke ting. Jeg har altid oplevet en super kunde service, når jeg har haft brug for deres viden og hjælp, og for mig betyder det meget, at deres produkter er anderledes end alt det andet man kan købe i storcentrene. Jeg kan godt lede at tingene er lidt anderledes. Denne gang har jeg bestilt den de kalder Dråben til haven til lys og fugl og Elin – glaseret groft fad i keramik, og jeg glæder mig til at få dem hjem.

Groft fad i keramik fra Crocca.dk

En af de ting jeg også godt kan lide ved at handle på nettet hos Crocca Brugskunst er at deres hjemmeside er meget overskueligt og inspirerende, det sætter min egen kreativitet i gang, og mange af mine venner spørger altid ind til hvor jeg har købt mine spændende og flotte brugskunst – og selvfølgelig deler jeg gerne min viden, så andre også kan få gavn af deres super gode produkter. Er man interesseret i sin have eller altan eller terrasse, så er det et oplagt sted at kigge efter spændende ting. Jeg bruger også deres brugskunst indenfor i min bolig indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to top